Gyász árnyékolta be a Future Cup 2009-et

Életének 59. évében elhunyt Hauer Ferenc, aki lelkes támogatásával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy három évvel ezelőtt létrejöjjön a Dalnoki Emléktorna, majd pedig minden évben megrendezésre kerüljön az évről évre rangosabb sportesemény.

Hauer Ferenc – vagy ahogyan a legtöbben ismerték: Feri bácsi – 2006 óta támogatta csapatainkat. Amikor Czuk Henrik felkereste őt, hogy megszervezné a Dalnoki Emléktornát, Feri bácsi rögtön támogatásáról biztosította. Nélküle nem nagyon indulhatott volna el az a torna, amely hamarosan az 1998-as korosztály legrangosabb tornájává nőtte ki magát. A sikeres első tornát követően még három további rendezvény lebonyolításában segített, és büszke volt arra, amikor csapatunk sikeresen vívta meg mérkőzéseit akár az FC Barcelona, akár a Hertha BSC ellen.

Sokszor előfordult, hogy csak úgy kiment a pályára, és nézte az ifjú focistákat, bízván abban, hogy közülük fog kikerülni jónéhány válogatott, vagy nemzetközileg ismert játékos. Ezért és a játék szeretetéért támogatta a fiatal labdarúgók tornáját, büszke volt arra, hogy hozzájárult a rendezvények lebonyolításához.

Halála nagy űrt hagy bennünk; hiányozni fognak a torna előtti és utáni beszélgetések, értékelések az Aranyhordó Étteremben, vagy éppen a pálya szélén. Az idei tornához is komoly segítséget nyújtott, és kiváncsian várta a csapatokat. Sajnos a betegség nem engedélyezett neki annyi időt, hogy láthassa a színvonalas mérkőzéseket.

Feri bácsit gyermekein, unokáin, rokonain, munkatársain, vadásztársain és ismerősein kívül gyászoljuk mi is, akiknek annyi mindenben segített. Emléke örökre szívünkben él, sosem felejtjük el őt…