Gyász árnyékolta be a Future Cup 2009-et

Életének 59. évében elhunyt Hauer Ferenc, aki lelkes támogatásával nagyban hozzájárult ahhoz, hogy három évvel ezelőtt létrejöjjön a Dalnoki Emléktorna, majd pedig minden évben megrendezésre kerüljön az évről évre rangosabb sportesemény.

Hauer Ferenc – vagy ahogyan a legtöbben ismerték: Feri bácsi – 2006 óta támogatta csapatainkat. Amikor Czuk Henrik felkereste őt, hogy megszervezné a Dalnoki Emléktornát, Feri bácsi rögtön támogatásáról biztosította. Nélküle nem nagyon indulhatott volna el az a torna, amely hamarosan az 1998-as korosztály legrangosabb tornájává nőtte ki magát. A sikeres első tornát követően még három további rendezvény lebonyolításában segített, és büszke volt arra, amikor csapatunk sikeresen vívta meg mérkőzéseit akár az FC Barcelona, akár a Hertha BSC ellen.

Sokszor előfordult, hogy csak úgy kiment a pályára, és nézte az ifjú focistákat, bízván abban, hogy közülük fog kikerülni jónéhány válogatott, vagy nemzetközileg ismert játékos. Ezért és a játék szeretetéért támogatta a fiatal labdarúgók tornáját, büszke volt arra, hogy hozzájárult a rendezvények lebonyolításához.

Halála nagy űrt hagy bennünk; hiányozni fognak a torna előtti és utáni beszélgetések, értékelések az Aranyhordó Étteremben, vagy éppen a pálya szélén. Az idei tornához is komoly segítséget nyújtott, és kiváncsian várta a csapatokat. Sajnos a betegség nem engedélyezett neki annyi időt, hogy láthassa a színvonalas mérkőzéseket.

Feri bácsit gyermekein, unokáin, rokonain, munkatársain, vadásztársain és ismerősein kívül gyászoljuk mi is, akiknek annyi mindenben segített. Emléke örökre szívünkben él, sosem felejtjük el őt…

Posted in 2009, Hírek.