Öt napig egyesületünk vendége az FC Barcelona

Ma érkezik a ferihegyi repülőtérre az FC Barcelona korosztályos együttese, amely egyesületünk U10-es tornáján vesz részt. A csapat a mérkőzések előtt két nappal hamarabb érkezik, és csak hétfőn reggel utazik vissza.

A legtöbb csapat csak augusztus 19-én érkezik majd nem sokkal a megnyitó előtt. Az FC Barcelona együttese azonban elsőként érkezik a torna külföldi résztvevői közül. Az egyesületünk vezetői és a Barcelona utánpótlásának első emberi közötti jó kapcsolatnak köszönhetően a katalán klub beiktatott nem sportjellegű programokat is. Szerdán a megérkezést követően egy rövid felfrissülés után városnézésre indulunk, amelyet összekötünk egy kellemes fagylaltozással. Másnap délután Mogyoródon 15 órától kezdődik a Lion’s Cup, amelyen a Barcelona együttese is részt vesz, mellettük pedig a Fulham, a Mogyoród és a egyesüeltünk, az FC Budapest csapata játszik. A mérkőzések célja, hogy ráhangolódjanak a csapatok a tornára, és előzetesen összecsap a torna két nagy esélyese is: az FC Barcelona és a Fulham FC.

A torna első napját követően megnézzük a tűzijátékot, majd szombaton az Újpest-Vasas NB1-es mérkőzést. A jó hangulat azt hiszem garantálva van – és jó esély van arra is, hogy izgalmas, jó játékot hozó mérkőzést láthatunk. Vasárnap újból a belvárosé a főszerep: egy dunai hajóút mellett olyan programokon vesznek részt a katalán fiatalok, amelyek érdekelhetik őket. Este a Kis Tirol étterem ad tiszteletükre egy vacsorát.

Az FC Barcelona csapatát az Avignon Minibus szállítja – ez garantálja a biztonságos, pontos utazást.

Posted in 2010, Hírek.