Fulham FC siker a Future Cup 2010-es nemzetközi gyermektornán!

Augusztus 20-21 én a XVI. kerületben ragos nemzetközi tornát szervezett az FC Budapest Sólymok a helyi  önkormányzat támogatásával.
Két sztárklub az FC Barcelona és a Fulham FC mellett még az FK Austria Wien ,a Slovan Bratislava,a Sigma Olomouc,az FC Nitra, az MSK Zilina ,a Dunaszerdahely 1904,az Újpest FC,a Győri Eto és a Mogyoród U10 csapatai vettek részt.

A tornán kiemelkedett a mezőnyből a Fulham FC csapata, akik 100 % teljesítménnyel kapott gól nélkül nyertek, emellett a legjobb kapus , legjobb mezőnyjátékos, illetve a gólkirályi címet is besöpörték!

Meglepetésre az FC Barcelona nem jutott be a legjobb négy közé, pedig 12 korosztályos csoportból válogattak, sőt volt olyan játékosuk, akik az Egyesült Államokból érkezett a tornára.

A döntő mérkőzést Vámos Tibor Fifa játékvezető dirigálta, ahol a Fulham 4-0 ra győzött a Sigma Olomouc ellen.

A kupákat a torna fővédnöke, Kovács Péter a XVI. kerület polgármestere, Kovács Raymund alpolgármester , Szendrei József volt válogatott kapus és Vámos Tibor adta át.

Czuk Henrik az FC Budapest elnöke és a torna szervezője: “Nagyon boldog vagyok ,hogy fiatal egyesületünk ilyen komoly tornát tudott szervezni. Számunkra nagyon fontosak ezek a kapcsolatok, hiszen csak ilyen közegben lehet komolyan fejlődni ,tanulni.”

A torna végeredménye:

1. Fulham FC

2. Sigma Olomouc

3. MSK Zilina

4. Újpest FC,

5. FC Barcelona

6. Dunaszerdahely

7. Austria Wien,

8. Slovan Bratislava

9. FC Budapest

10. Győri ETO

11. FC Nitra

12. Mogyoród

Posted in 2010, Hírek.