Future Cup 2011

Egyesületünk idén rendezte Magyarország legnagyobb U14 alatti nemzetközi gyerektornáját. Idén augusztusban olyan egyesületek voltak vendégeink mint a világhírű FC Barcelona az angol Fulham FC vagy az osztrák Austria Wien. 12 csapat hat nemzet fiataljai küzdödtek két napon keresztül a Future kupáért.

A tornát végül a Fulham FC fitaljai nyerték, akik már 2009 ben is vendégeink voltak. A torna nagy sikert aratott és az itt lévő csapatok jelezték ,hogy jövőre is szívesen eljönnének hozzánk.

Egyesületünk a 16 kerületi önkormányzattal karöltve 2011 ben ismét megrendezi a Future Cup -ot ahol ismét a 2001 -es korosztályunk versenyez immár 16 csapatos nemzetközi viadalon. A tornára a címvédő Fulham FC már jelezte részvételét, de természetesen a többi csapattal is folynak az egyeztetések. Bízunk benne,hogy egyesületünk az FC Budapest ismét remek tornát szervez és,hogy jövőre sikeresebben szerepel ebben a remek mezőnyben. Érdekesség még, hogy a tornának saját honlapja is lesz www.futurecup.hu néven és jövő héttől már megtekinthető.

Posted in 2010, Hírek.