A Sparta Praha a Future Cup 2011 tizedik csapata!

Immár végleg eldöntetett, hogy Csehország első számú klubja, az európai mezőnyben is elismert Sparta Praha a Future Cup 2011 tornájának tizedik regisztrált klubja!

Már eddig is igazán ismert népszerű klubok indulnak egyesületünk tornáján, ám a cseh sztárcsapattal tovább emelkedik a Future Cup 2011 nívója. Az augusztusi tornánkon eddig a következő csapatok vesznek biztosan részt: Fulham FC – a tavalyi címvédő, Austria Wien, Sparta Praha, Sigma Olomouc, Slovan Bratislava, MSK Zilina, FK Dunaszerdahely, Győri Eto, Debrecen VSC, FC Budapest. Még hat hely úgy mond “kiadó”, de ebből három csapat már reményeink szerint a jövő héten visszajelez nekünk.

A torna fővédnöke idén is Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere lesz. A torna szervező bizottságban Kovács Raymund, a XVI. kerület alpolgármestere továbbra is nagy segítségünkre van, illetve lesz. Idén a torna szakmai felelőse a Budapesti Labdarúgó Szövetség és természetesen a szakmai fővédnöke a Puskás Ferenc Akadémia lesz. A segítségüket ez úton is előre köszönjük!

Posted in 2011, Hírek.