Future Cup 2011: Ajándék Gulácsi Pétertől

Gulácsi Péter a legutóbbi látogatása során egy dedikált Liverpool mezt ajándékozott az FC Budapestnek, amit egyesületünk árverésre kíván bocsájtani, hogy ennek a bevételeiből is még színvonalasabbá tehessük a Future Cup 2011 tornát.

A 2008 végén alakult FC Budapest Sólymok utánpótlás egyesület idén is megrendezi a Future Cup 2011 Budapest nemzetközi gyerek tornát. Az augusztus 19-20-án rendezett kupán 2001-es korosztályban hét ország 16 csapata küzd majd az első helyért.

A legnagyobb név a tavalyi győztes angol Fulham FC, de olyan ismert gárdák is vendégei lesznek a XVI. kerületi csapatnak, mint az Austria Wien a Rapid Wien a Cseh Sparta Praha, a Sigma Olomouc, Szlovákiából a Slován Bratislava, az MSK Zilina, vagy a Szerb Vojvodina, a Román FC Cluj is. Magyarországról a DVSC a Győri ETO és az FC Budapest lesznek a résztvevők.

A torna fővédnöke ezúttal is a XVI. kerületi Önkormányzat, a szakmai fővédnöke a Puskás Akadémia, a szakmai felelőse a BLSZ.

A tornát két fiatal tehetség Gulácsi Péter (Liverpool FC) és Szekeres Adrián (MTK) népszerűsíti.

Czuk Henrik, az FC Budapest vezetője: Nagy dolognak tartom, hogy egy ilyen fiatal és szerény költségvetéssel működő utánpótlás egyesület ilyen klubokat tudott idén is meghívni saját rendezésű tornájára. Egyesületünk számára nagyon fontosak a nemzetközi tapasztalatszerzések és jó érzéssel tölt el minket, hogy ezek az ismert klubok milyen szívesen jönnek el hozzánk.

Posted in 2011, Hírek.