Elkészült a Future Cup 2011 Bük sorsolása

Czuk Henrik egyesületünk elnöke által szervezett Future Cup – korábban Dalnoki emléktorna – 2006 óta az egyik legrangosabb gyermek labdarúgó torna Magyarországon. Tavaly már két korosztályban és két különböző helyszínen került megrendezésre a kupa, amely idén sem lesz másként. Mostanra megszületett a Future Cup 2011 bükki tornájának sorsolása.

Az öt év alatt 67 csapat, köztük olyan sztár klubok mint az FC Barcelona (kétszer is!) vagy a Fulham FC (kétszer is !), a Herta Berlin az Austria Wien (háromszor!) vettek részt a rendezvényünkön. A csapatok nagy része visszajáró vendég és ez így lesz most is.

Az idei büki tornán az eredeti nyolc csapat helyet tíz fog részt venni. A csapatok két csoportba küzdenek az első kőrben majd egyenes kieséses rendszerben folytatják a játékot a végső győzelemig. A mieink az Austria Wien az Inter Bratislava a Győr és a Büki TK csapataival kerültek egy csoportba.

A másik csoportban a címvédő Budapest Honvéd az MSK Zilina a Puskás Akadémia a Dunaszerdahely és az FC Budapest második csapata került. A torna fő támogatója a Büki Önkormányzat.

Szomorú aktualitása is lesz a tornánknak: a nemrég tragikus hirtelenséggel elhunyt barátunkra, Bakai Gusztávra szeretnénk méltóképpen megemlékezni az esemény ideje alatt.

A Future Cup 2011 szabályai itt megtekinthető.

A részletes program pedig itt magyarul és itt angolul.

Posted in 2011, Hírek.