Így láttam a Future Cup 2010 tornát… – Gavin Taylor

Nagyon meg voltam elégedve a tavalyi tornával. Úgy éreztem, hogy ez volt az egyik legjobb kupa, amin részt vettünk, beleértve azt is, ahogyan gondoskodtak rólunk és természetesen amilyen minőségi foci volt.

A számos különböző tornákon való részvétel mindig aggodalomra ad okot, ami a pálya méretét és a játékidő hosszát illeti. Viszont ez egyértelműen a Future Cup erőssége, mert a játék időtartama engedi a játékosokat, hogy élvezzék a focit.

A Future Cupon való részvétel egyértelműen azt mutatja, hogy az FC Budapest a fiatal játékosok fejlődéséért van teljes mértékben elkötelezve. Ez még világosabbá vált egész látogatásom során és nagyon üdítő volt látni, hogy milyen elszántak az FC Budapest edzői abban, hogy élvezhető és jótékony labdarúgó élményt nyújtsanak az összes játékosnak. A Fulham FC nagyon várja az idei tornán való részvételt.

I was very impressed with last years event. Overall I felt the tournament was one of the best tournaments we attended, this included the way we were looked after and also the quality of the football. Having attended many different tournaments it is always a concern as to what pitch size we will play on and how long the games will be; this was definitely a strength of the Future Cup as the game duration allowed the players to enjoy the games.

Having attended the Future Cup it was clear FC Budapest are fully committed to the development of youth players. This was made even clearer throughout my visit, overall it was very refreshing to see how dedicated the staff at FC Budapest are to creating an enjoyably camp; beneficial football experience for all players involved. Fulham FC are very much looking forward to attending the tournament again this year.

Gavin Taylor

Posted in 2011, Hírek.