Future Cup 2012 – Czuk Henrik köszöntője

Mindenkit szeretettel üdvözlök egyesületünk az FC Budapest által rendezett Future Cup 2012 alkalmából!

Klubunk idén is a XVI. Kerületi Önkormányzattal közösen rendezi Magyarország legszínvonalasabb gyermek labdarúgó tornáját. Szeretném most is megköszönni a kerületi önkormányzatnak mind az anyagi, mind pedig az erkölcsi támogatását, amit egyesületünknek nyújt! Természetesen minden egyes támogatónknak szeretnék ezúton is köszönetet mondani, hogy egy ilyen nagyszerű eseményt tudunk megrendezni.

A Future Cup nagyszerű alkalom arra, hogy az FC Budapest remek nemzetközi kapcsolatait tovább erősítse és ápolja. Játékosaink és edzőink számára nagy lehetőség, hogy hazai környezetben játszhasson ilyen nagy múltú patinás klubok ellen és az edzéseken tanultakat gyakorolhatják ellenük. Számomra nagyon fontos, hogy a Future Cup-ra olyan csapatokat hívjunk meg, akik a labdarúgást elsősorban játéknak tekintik és ezt a pályán is viszontláthatjuk tőlük.

Sok visszatérő csapatot üdvözölhetünk megint itt Budapesten. Eljön ismét hozzánk a Fulham FC, a Sparta Praha, a Sigma Olomouc, a Rapid Wien, a tavalyi győztes FCZ Brno, vagy a CFR Cluj. Egyik kedvenc edzőmtől, Josep Guardiolától idéznék: “Gyerekek focizzatok annyit, amennyit csak tudtok, mindig mindenhol játszatok! Nagyon fontos a szenvedély és az elkötelezettség! Legfontosabb a technikai és a játékhoz való kapcsolatotok!”

Szeretném ha idén is mindenki jól érezze magát nálunk, nagyszerű mérkőzéseket és tehetséges labdarúgókat láthassanak a mérkőzésre kilátogatók!

Czuk Henrik

FC Budapest elnöke
A Future Cup létrehozója

Remélem, mindenki nagyon jól fogja érezni magát tornánkon!

Posted in 2012, Hírek.