Future Cup 2013 – Már csak egy hely van!

fcbudapest_futurecup_2013-20130514

Már csak egy szabad hely van az idei 16 csapatos Future Cup 2013 Budapest nemzetközi tornánkra! A 15. regisztrált klub a pozsonyi FA Bratislava. A szlovákiai klub tavaly vett részt először tornánkon, ahol a VI. helyet szerezték meg.

Az egyesület köszöntőjét és bemutatkozó írását itt olvashatjátok:

Nagy érdeklődéssel és várakozással tekintünk a 2013-as Future Cup-ra hiszen már tavaly is nagyon jól éreztük magunkat Budapesten.Reméljük jó csatákat vívunk a mezőny elit csapataival és sok tanulságos élménnyel gazdagodva térhetünk haza.

– Farkas Péter, FAB csv.

AKADÉMIA Mottó: “A mi feladatunk az, hogy a munkánkat olyan jól és felelősen végezzük, hogy a játékosok ne találjanak okot arra, hogy elmenjenek tőlünk, hanem éppen ellenkezőleg, még azok is, akik más színekbe öltözködnek érdeklődéssel csalatkozhatatlanak az Akadémiánkhoz! Felelősség, bizalom, lelkesedés . elkötelezettség, a minőségi képzési folyamat egyéni megközelítése és vonzó játékstílus a mi hívókártyánk.”

MOTTO AKADÉMIE: “Našou úlohou je pracovať tak kvalitne a zodpovedne, aby naši hráči nenašli dôvod k odchodu, ale naopak, aj tí, ktorí ešte neobliekajú naše farby mali záujem do akadémie vstúpiť! Zodpovednosť, dôvera, zanietenosť a odhodlanosť, kvalitný tréningový proces, indi-viduálny prístup a bohatý program plný turnajov a zápasov, pútavý herný prejav sú našou vizitkou.”

Posted in 2013, Hírek.