Ismét Future Cup Budapesten – jön a Fulham is

fcbudapest_media-20130812

Az FC Budapest 5.alkalommal rendezi meg Magyarország egyik legszínvonalasabb nemzetközi gyermek labdarúgó tornáját, amelyen az előző években olyan ismert klubok is részt vettek mint az FC Barcelona a Fulham FC a Herta Berlin vagy a Rapid Wien.

Az előző évekhez hasonlóan idén újra színes paletta várja a rendezvényre kilátogatókat: nyolc ország 16 csapata érkezik a Future Cup-ra.

A 11 éves gyerekek számára kiírt tornán a következő csapatok vesznek részt: Fulham FC, FCZ Brno, CFR Cluj, Slovan Bratislava, Videoton FC, MSK Zilina, Sparta Praha, Rapid Wien, Sturm Graz, F Bate Boriszov, FC Hradec Krarové, FC Bars Vladikavkaz, FA Bratislava, FC Danut Coman, ACS Tampa Brassov és a házigazda FC Budapest.

A torna két fő támogatója a 16.kerületi Önkormányzat és a MLSZ Budapesti Igazgatósága. Az esemény szakmai fővédnöke a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia.

A szervezők remélik, hogy mint tavaly, az idei döntőt is a világ egyik legjobb játékvezetője, Kassai Viktor fogja vezetni.

A 5. Future Cup az FC Budapest otthonában a 16.kerületi Bátony utcai Ikarusz sportkomplexumban lesz augusztus 17-18.között.

Forrás: telesport.hu

Posted in 2013, Rólunk írták.