Szekeres Adrián – Minél többet szeretnék játszani!

fcbudapest_szekeres_adrian-20150128

– Adrián rég nyilatkoztál egyesületünk honlapjának, hogy vagy, mesélj?

– Köszönöm a kérdést, jól vagyok. Elkezdhettem a csapattal az edzéseket, szerencsére már nem hátráltat sérülés, jól van a lábam. A héten már egy vizsgán is túl vagyok, tavaly év végén elkezdtem a C licences edzői tanfolyamot, szóval az elmúlt hetek a fociról és a tanulásról szóltak.

– A Dunaújváros utolsó mérkőzésein sérülés miatt nem játszottál, mi volt a probléma?

– A Puskás Akadémia-Dunaújváros mérkőzés előtti edzésen éreztem, hogy valami nincs rendben a térdemmel. A mérkőzést végigjátszottam, de sajnos nagyobb lett a fájdalmam. Elmozdult a térdkalácsom, 7 injekciót illetve különböző kezeléseket kaptam. A pihenésnek és az erősítéseknek köszönhetően egyelőre elkerültem a műtétet, de elképzelhető hogy a későbbiekben még szükség lesz rá.

– Most milyen állapotban vagy?

– Még nem vagyok 100 %-os állapotban, de mint már mondtam a csapattal edzhetek, sőt idén már több edzőmérkőzésen is játszottam.

– Elkezdtétek a felkészülést mit vársz magadtól illetve a csapattól?

– Biztos bent maradást és jó játékot.

– Nyáron lejár a kölcsönadásod és visszatérsz a Videotonhoz, nem akarsz egy bajnok csapatban játszani?

– Egy játékos mindig a legerősebb csapatban akar játszani. Jelen pillanatban azonban csak arra koncentrálok, hogy a Dunaújvárossal minél sikeresebbek legyünk.

– Milyen terveid vannak a labdarúgásban?

– Amennyiben adódik rá lehetőség, szeretném még magam külföldön is kipróbálni, de az a legfontosabb, hogy a lehető legtöbb időt tölthessem el a pályán.

– Ősszel elkezdted az UEFA C licence tanfolyamot milyenek a tapasztalataid?

– Nagyon hasznosnak tartom a tanfolyamot, rengeteg új és hasznos dolgot tanultam egy kitűnő oktatótól, Sárközi Istvántól. Az elméleti vizsgán már sikeresen túl vagyok, a gyakorlat még hátra van, remélem február végén kezemben lesz a C diploma!

– Nálunk is tartottál pár edzést, számíthatunk rád tavasszal is?

– Amennyiben sikeres vizsgát teszek, úgy tervezem, márciustól rendszeresen részt veszek majd az edzéseken.

– Az FC Budapest aminek te is alapítója és támogatója vagy már hat éve működik, hogy látod klubunkat ?

– Egyre több gyerek látogatja az edzéseket és ez jó. A Fejlődés szemmel látható, és ez eredményekben is megmutatkozik. Sikerként könyvelhetjük el, hogy több gyerek NB1-es csapat utánpótlásához került; ez egyrészt az edzők sikeres munkáját igazolja, másrészt pedig motiválja a gyerekeket és a szülőket is, hogy a kitartó munka meghozza a gyümölcsét.

– Az FC Budapest és Future Cup reklámarca is vagy egyben mit üzensz az oldal olvasóinak?

– Azt üzenem az olvasóknak, hogy továbbra is kövessék figyelemmel egyesületünk életét, látogassanak el augusztusban a Future Cup nevezetű több napos tornánkra és szurkoljunk együtt a gyerekeknek!

Posted in 2015, Hírek.