Gavin Taylor, a Napa United utánpótlás igazgatójának köszöntője!

Először is, üdvözlöm a világ minden tájáról érkező csapatokat az idei Future Cup tornán! Személyesen először 2009-ben találkoztam az FC Budapestel és a Future Cupal, amikor még a Fulham FC Akadémia edzője voltam. A csapatunk meghívást kapott már a legelső tornára.

Nagyon inspiráló azt látni évről-évre, hogy sok profi csapat vesz részt ezen a tornán, valamint a torna színvonala is folyamatosan kiváló, amiért hálásak vagyunk a rendezőknek. Sok különböző játékstílust láthatunk és az utánpótlásban nemzetközileg jeleskedő klubok profi hozzáállását a mérkőzések alatt.

A csapataim mindig szívélyes fogadtatásban részesültek a vendéglátóink és barátaink, az FC Budapest által. Budapest csodálatos város, ahol a játékosaink és a velük érkező családtagok és szurkolók is mindig jólérezték magukat.

Én személyesen is figyelemmel kísérem az FC Budapest club munkáját, és elmondhatom, hogy a kemény munka, kitartás és az egyesülethez tartozó szülők odaadása a club érdekéért csodálatos a számomra.

Ezen a magas szintű tornán a játékosok nagyszerű lehetőséget kapnak nemcsak a futballozásra, de az életükre vonatkozó tapasztalatok szerzésére is, amiket a jövőben használhatnak majd. Bízom abban, hogy minden játékos élvezni fogja a tornát és a csapatukat és családjukat igazi sportszerű módon fogják képviselni.

Ez a legjobb torna, amiben részt vettünk Európában eddig, ezért is térünk vissza ide a csapatunkkal az Egyesült Államokból idén is.

Már alig várom, hogy kiváló mérkőzéseket láthassak!

Sportbaráti üdvözlettel:
Gavin Taylor
Napa United Technical Director

I would like to start by welcoming all the teams from around the world to the Future Cup 2017. I was first introduced to FC Budapest & the Future Cup in 2009 when I was academy coach at Fulham FC. We were invited to attend the very first event.

It is inspiring to see how the competition has grown & the excellent level of teams that attend every year, it is huge credit to our hosts that so many top professional teams continue to attend. There is a great mix of playing styles & the top – level teams offer a true player development feel in a professional setting.

My teams have always received a very warm welcome by our great hosts & close friends of FC Budapest, this is also true of our time spent in the beautiful city of Budapest which has been a glorious place to visit with our players & families over the years.

I have personally followed the growth of FC Budapest & can only say the hard work, commitment & dedication shown by the staff & families is truly wonderful.

High level tournaments offer great footballing opportunities & also develop life lessons that will be used for your future. I trust that all players will enjoy the event & represent their clubs & families in the true spirit of sport.

This is the best tournament I have attended around Europe & our team will once again be travelling from America to participate.

I look forward to watching some exciting football!

Yours in sport,
Gavin Taylor
Napa United Technical Director

Posted in 2017, Hírek.