Óriási élménnyel gazdagodik a Future Cup Budapest legjobb Magyar játékosa!

Soós Kálmán immáron két éve nagylelkű felajánlást tesz az FC Budapet számára. A torna legjobb magyar játékosát egy örökre szóló élménnyel ajándékozza meg, méghozzá egy Premier League mérkőzéssel. Általában valamely kupadöntőre vagy kiemelkedő találkozóra juthat ki a szerencsés, akinek azon sem kell izgulnia, hogyan jut ki Angliába, hiszen Kálmán az utazást is támogatja.

Arra kérdésre, hogy miért tartja fontosnak az utánpótlás támogatását, azt felelte ez egy nagyon egyszerű kérdés, hiszen azért teszi, hogy örömöt okozzon a fiataloknak.

Azt mondta, nincs annál jobb érzés, mint amikor boldognak látja a gyerekeket. Tudja, hogy sok magyar fiatal nem teheti ezt meg, hogy csak úgy kiutazzon egy meccsre Angliába. Viszont, ahogy fogalmazott, aki kiemelkedő játékával, megszerzi a torna legjobbjának járó címet, igen is megérdemli, mert megdolgozott érte.

Azért támogatja az FC Budapest csapatát, mert úgy látja itt nagyszerű képzés zajlik. Be kellene látni, hogy Czuk Henrik milyen játékosokat nevelt ki és ők hol tartanak most. Sokkal nagyobb elismerést kellene kapniuk.

Természetesen az idei jubileumi 10. Future Cup-ra is felajánlja a nyereményt a legjobb magyar játékosnak.

Posted in 2018, Hírek.