Bagi Ádám londoni beszámolója!

A tavalyi Future Cup Budapest gólkirálya Bagi Ádám lett 10 találattal. A Jászberény FC játékosa jutalmul Londonba utazhatott, ahol a Chelsea-Liverpool mérkőzést nézhette meg. Az idén is tett felajánlást Soos Kálmán, aki a torna egyik támogatójaként a legjobb Magyar játékosának ajánlott fel egy angol bajnoki mérkőzés megtekintését!

Most Bagi Ádám beszámolóját olvashatjátok: Az FC Budapest által megrendezett nemzetközi futballtorna gólkirályi címének megnyerése után – még mint a Jászberényi FC játékosa – Soos Kálmán felajánlására a vendégszeretetét élvezhettük Londonban egy hétvégére, ami igazán jól sikerült.

Kálmán igazi vendéglátó volt, mindenhová elkísért. Várt minket a repülőtéren, és közösen szurkolhattunk 2018. május 6-án a Chelsea-Liverpool premier legaue mérkőzésen. A szuper meccsen Olivier Giroud gólját ünnepelve köszöntük meg Soos Kálmán önzetlen felajánlását.

Szeretnénk most már Budapest Honvéd játékosaként is megköszönni az FC Budapest-nek a remek nemzetközi torna szervezést! Hajrá FC Budapest

Ui.: A magyar gyerekeknek sokkal több nemzetközi tapasztalatra van szükségük, hogy a mi és az ő álmaikat megvalósíthassák. Hajrá magyarok!

Posted in 2018, Hírek.