Gavin Taylor a Napa United Akadémia igazgatójának köszöntője!

Napa United izgatottan várja, hogy részt vehessen a Future Cupon, harmadik látogatásaként a 2019-es évben. Ez egy igazán minőségi torna, amin mindig nagy élvezet részt venni.

A torna szervezői elképesztő munkát fektetnek bele, hogy minőségi meccseket szervezzenek komoly, tehetséges csapatokkal, a csodálatos Budapest és Kecskemét városában! Az elejétől a végéig, ez az út egy életre szóló élményt jelent játékosaink számára.

Köszönöm Henrik neked és mindenkinek aki részt vesz ennek a ragyogó tornának a szervezésében. Nagyon büszkék vagyunk, amiért közeli barátságot ápolhatunk pályán és pályán kívül az FC Budapesttel.

Minden jót,

Gavin Taylor
Napa United 1839
Akadémia Igazgató

Napa United are very excited to be attending the Future Cup for our third visit in 2019. This is truly an elite level football tournament that we always enjoy participating in.

The tournament organizers do an amazing job of offering top quality games against professional level teams in the amazing city of Budapest and Kecskemét! From start to finish this is a trip of a lifetime for our players.

Thank you Henrik, to everyone who is involved in organizing such a brilliant tournament. We are very proud to be close friends on & off the pitch with FC Budapest.

Yours in sport,

Gavin Taylor
Napa United 1839
Academy Director

Posted in 2019, Hírek.