Újévi fogyókúra, avagy tippek a karácsony utáni diétára

Fogyni karácsonykor

15 PERC HIIT EDZÉS! 100% ZSÍRÉGETÉS!

Nyugodt lelkiismeret karácsonykor: fogyókúrázz most, akkor meg egyél bátran Megosztás itt: twitter Megosztás itt: linkedin A karácsony előtti fogyókúra hatékony. Azonban kiemelten fontos, hogy ne legyen drasztikus, hiszen azzal csak jojó-effektust idézel elő.

Újévi fogyókúra, avagy tippek a karácsony utáni diétára

Tehát ne is konkrétan fogyókúra legyen, hanem egy új étrend. Diéta, életmódváltás, ha úgy tetszik!

fogyni karácsonykor carisoprodol fogyás

Kérdésre válasz: miért diétázz karácsony előtt? Tételezzük fel, hogy most 75 kg vagy. Erre még a karácsonyi dőzsölésben felszedsz 5-öt, már 80 kg-mal zárod az ünnepet.

fogyni karácsonykor testzsír természetes égetésének legjobb módja

Ha addig leadsz 3-at, és 5 jön fel ugyanúgy az ünnepek végére, akkor csak két kg-mal leszel több, mint most. Máris jobb a helyzet! Karácsonykor elkerülhetetlen, hogy többet egyél, kevesebbet mozogj. Viszont a fő hízást nem ezek az időszakok eredményezik.

Fogyni a karácsony

A hízás a szürke hétköznapok eredménye, a látványos túlsúly sosem pár nap alatt jön fel, fogyni karácsonykor az év sok-sok egyéb napján. Legyen tehát csere: a karácsonyi lelkiismeret-furdalás helyett egyél megfelelően az év többi napján.

Ha ezt képes vagy tartani, egészséges és fogyni karácsonykor alakra számíthatsz. És nemcsak ideig-óráig, mint egy gyors fogyókúrával, hanem hosszútávon is.

Fogyókúra karácsonykor? Lehetséges!

Fogyni karácsonykor tested működéséből adódóan minden más — tehát a nagyrészt rossz étkezés, kisebb részt fogyókúrázás — jojó-effektust fog eredményezni. Bár a fogyás ezen a módon is lehetséges, de nem lesz tartós. Erről ITT írtunk korábban! Ugyanezt okozza a karácsonyt követő kétségbeesés is!

fogyni karácsonykor fogyni a szorongástól

Akkor ugyanis a gyors eredmény iránti felfokozott vágyban elkerülhetetlen, hogy valamilyen szélsőséges koplalásba fogj. Azért, hogy ne ess januárban teljesen kétségbe, egyet tehetsz: figyelj oda most, diétázz még karácsony előtt. Ha betartod a as szabályt, nem kell Karácsonykor bűntudatot érezned egy szelet sütemény miatt Fogyókúra karácsony előtt: a tested hálás lesz Helyes táplálkozás, nem drasztikus diéta, életmódváltás… Sok mindent írtunk le a cikkben.

fogyni karácsonykor nem invazív módszerek a hasi zsír eltávolítására

Benned pedig ott zakatol, oké, fogyni karácsonykor mégis, hogyan? Személyre szabott értenddel, amely odafigyel a… kalóriabevitelre, a megfelelő tápanyag-arányra, a számodra ideális összetevőkre.

6 étel, ami segít fogyni karácsonykor

A személyre szabott étrend a sikeres és tartós fogyás egyetlen módja. Töltsd ki hozzá ingyenes tesztünket, hogy még karácsony előtt belevághass a diétába, és ne januárban érjen utol a késtségbeesés!

fogyni karácsonykor oana radu fogyókúra

A cikk szerzője: Életmód tanácsadó, étrend tervező, fogyás specialista Ne maradj le a legújabb hírekről az egészséges táplálkozás és a fogyás világából! Iratkozz fel messenger értesítéseinkre: Töltsd ki ingyenes tesztünket! Menj végig a 15 kérdésből álló teszten, ami körülbelül 2 percet vesz igénybe! Ingyen megtudod a teszt végére, hogy…