Lúgosítás – avagy tényleg fogyaszt a víz?

Fogyás lúgos, További cikkeink a témában

Tartós fogyás szenvedés nélkül: Búzafű, Spirulina, lúgos víz!

55 font fogyás enni- e cukor a fogyás érdekében

Polgárné Patkós Ildikó, mezőtúri Ökonet tag, civilben egészségügyi asszisztens, terapeuta a következő, értékes tapasztalatot küldte be, némi, praxisából adódó, egészségtudatosságra utaló szakmai megjegyzéssel kiegészítve. Búzafű és Spirulina alkalmazási tapasztalatok A nem megfelelő mennyiségű, összetételű táplálkozás miatt a szervezetünk nagymértékben elsavasodik.

A fehérjékből, szénhidrátokból, zsírokból húgysavak, zsírsavak, stb. Természetesen az emberi szervezet "nagyon okos", próbál megvédeni bennünket a káros savaktól, hogy azok ne érhessék el a létfontosságú szerveinket és romboló hatásukat ne tudják kifejteni, ezért zsírsejtekbe zárja őket.

Valójában a testünkben felhalmozódott zsírnak fontos feladata van, védi a sejtjeinket ezektől a savaktól.

fogyás mikor kell aggódni lauki előnyei a fogyásnak

Tehát akkor tudunk megszabadulni a felhalmozódott zsírtól, ha a szervezetünkben csökken a savasodás és megindul a sav-bázis egyensúly helyreállása, tehát lúgosodik a szervezet. Ugyanis akkor engedi el a zsírsejteket a szervezetünk, fogyás lúgos már nincs rá szüksége és akkor tudunk fogyni, amikor a lúgosítással mi magunk indítjuk el ezt a folyamatot. Nem feltétlenül kell hozzá különleges diéta, de a lúgosítás mindenképpen, amit a növényi készítményekkel is tudunk segíteni.

Semmiképp ne alkalmazzunk kemikáliákat, szintetikusan előállított lúgosító készítményeket, ugyanis azok melléktermékeként is savak szabadulnak fel és savasítják a szervezetet.

tb fogyás nélkül hölgy főnök fogyás életmód

A Búzafű tabletta és a Spirulina-alga két olyan természetes növényi készítmény, amely erős lúgosító hatással rendelkezik, s vegyi anyagoktól mentes. Napi rendszeres használatukkal és bő folyadék fogyasztással természetesen indul meg a fogyási folyamat, mely valóban egy folyamat.

  • A biztos fogyás titka - Fogyókúra | Femina
  • Lúgos vízmit érdemes tudni a lúgos vízről! - Maunawai PI víztisztító
  • Websop- vásárlás Lúgos víz
  • Szervezeted csak szigorúan meghatározott folyadéktérben és kémhatás-értékek között tud egészségesen működni.

A következő adatok saját tapasztalásból származnak és kínzó, értelmetlen fogyókúra nélkül veszíthetjük folyamatosan a súlyunkat. Havonta 1és 2 kg közötti súlycsökkenés napi 2x2 tabletta Spirulina, reggel éhgyomorra és délután fogyasztva.

test fáj fogyás segít e a zsírégetésben

Napközben liter vizet fogyasszunk el és kb. Legalább 9pH, én 9,3 pH ittam.

Lúgos víz....mit érdemes tudni a lúgos vízről!

Rendesen étkezzünk, de a vacsora olyan étel legyen, amihez ne együnk kenyeret, tésztát. Ez egyébként nem is igazán okoz gondot, mert a Búzafű segíti a szénhidrát anyagcserét és a vércukor szint nem ingadozik, s így nem jön a nagy szénhidrát-cukor éhség.

Lúgos víz- és fogyás - IG intelligens otthoni fejlesztések Feladta intelgadgets A súlycsökkenés némi időt és erőfeszítést igényel, különösen azért, hogy egészséges és tartós legyen, ezért nem szabad megpróbálni varázslatos módszert találni.

A Spirulina az anyagcserénket befolyásolja pozitívan, energikusabbak is leszünk tőle, ezért ne túl későn este vegyük be a tablettákat - a szomszéd nem biztos, hogy örülne ha a nagytakarítást éjjel végezzük. Tehát ezekkel a természetes, "zöld" készítményekkel nem az izomzatunkat fogjuk elveszíteni!

Szerző: J.

Hanem teljesen természetes módon fogyás lúgos szervezet elengedi a fölösleges zsírsejteket, mert csökken a szervezet savassága, kezd optimalizálódni a szervezet sav-bázis egyensúlya. Ezzel együtt a szervezetünk folyamatosan méregteleníti magát, tehát minket, s így egészségesebbek tudunk lenni, mert a baktérium, vírus, gomba kórokozók nem tudnak fogyás lúgos közegben megfelelően szaporodni - a rákos sejtek sem!

Tehát ezért is nagyon fontos a fogyás lúgos savasodásának csökkentése, megszüntetése.

14 napos lúgosító étrend

A fentebb megjelent, termékekről szóló tapasztalatok magánvéleménynek minősülnek. Az anyagokat beküldők állításai saját tapasztalatokon alapulnak, az ő véleményüket tükrözik. Az Ökonet termékek nem minősülnek gyógyszernek, az étrend-kiegészítők fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az fogyás lúgos életmódot.

Vélemények Szelei Nikolett, Budapest "A kis lányunk bőre a klóros víztől ki volt száradva, hiába kentük krémmel.