Veszít 12 testzsír, Veszít 12 testzsír - Szálkásítsak, vagy tömegeljek?

Jégkorong súlycsökkenés, A Jégkorong Botja Egy Másik Pontot Az Éghajlatkutatásban: Op-Ed

Anne-Marie Blackburn, a környezetvédelmi szakember, és Dana Nuccitelli, a környezeti tudós egy privát környezetvédelmi tanácsadó cég Sacramento, Calif. Hozzájatták ezt a cikket a WordsSideKick. De egy vitathatatlanul nagyobb rivalizálás éppen megoldott: az éghajlat "szkeptikusok" és a "jégkorong". Azt tapasztalták, hogy a hőmérséklet viszonylag lapos volt, de enyhén hűlt az elmúlt évezredben a Hőmérséklet-rekonstrukciós grafikájuk egy bot és penge alakja volt, és a "jégkorong" született.

Fogyás yakult, PNG-információ

Azóta a hokilabda modell az éghajlati szkeptikusok jégkorong súlycsökkenés fő célpontja. Végtére is, ha a jelenlegi globális felmelegedés példa nélküli az elmúlt évben, akkor azt jelezné, hogy valamit meg kell tennie annak érdekében, hogy megfordítsa.

Az érintett tudósok folyamatosan támadtak, ahogy Mann a jégkorong súlycsökkenés Hockey Stick és az éghajlati háborúk" című könyvében dokumentálta.

zsírégetés végtelen

Azonban a világ minden tájáról érkező tudományos csoportok további tanulmányai egy sor eredményt hoztak. A közelmúltban a Nature Geoscience folyóiratban kiadott, a világ minden tájáról érkező 60 tudományos intézet 78 szakembere által kiadott tanulmány egy újabb jégkorongot talált.

Hőmérséklet-rekonstrukciójuk lassú csúcsot mutat a jövőbeli jégkorszakban, amely hirtelen véget ér a hőmérséklet jelentős jégkorong súlycsökkenés a A legutóbbi globális felszíni hőmérséklet valószínűleg a legmelegebb az elmúlt évben.

kövér elveszíti hogyan

A tanulmány a PAGES Past Global Changes tudományos hálózata nemzetközi együttműködésének eredménye, amely támogatja a Föld múltbeli jégkorong súlycsökkenés megértését célzó kutatásokat annak érdekében, hogy jövőre számíthat.

A világ minden tájáról érkező tudósok hozzájárultak a múltbeli, helyi éghajlatváltozással kapcsolatos tapasztalataikhoz.

fogyhat a duloxetin

Ez a szakértelem a történelmi feljegyzések és a természetes mérések szilárd megértésén alapul, mint például a gyűrűs szélességek és a jégmagok. Az eredmény egy globális felszíni hőmérséklet-rekonstrukció hét kontinentális régióban rekordra alapozva, ami az egyes régiók számára elérhető legjobb adatoknak felel meg.

A Jégkorong Botja Egy Másik Pontot Az Éghajlatkutatásban: Op-Ed

A szerzők a különböző időkeretek különböző hőmérsékletváltozásait vizsgálták. Hosszú távú hűtési tendenciát talált jégkorong súlycsökkenés elmúlt vagy évig az elmúlt századig, amikor a melegedés megkezdődik. Az Antarktisz kivételével a A jelenlegi hőmérséklet az elmúlt év átlagában négy-tized fokkal haladta meg az átlagot.

A legutóbbi felmelegedés körülbelül kétszer olyan gyors az északi féltekén, mint a déli féltekén.

 • Fogyást segítő meditáció - Érd el könnyedén vágyott alakod!
 • Derékzsír elvesztésének legjobb módjai
 • Mellnagyobbítás masszív fogyás után
 • И, прежде чем она сумела сказать что-нибудь, все уже были убеждены, что Марию винить не в Тихо зазвенел колокольчик, отмечая окончание стирки.
 • Új eljárás a fogyáshoz
 • Оставаясь на ней, он с помощью еще одной пары щупалец ловил какого-нибудь крошечного пловца и протаскивал его сквозь одну из дырок в сетке.

Ez azért van, mert a déli féltekén több óceán található, amelyek lassabban melegednek, mint a földi tömegek. A leggyorsabb felmelegedés észlelhető az Északi-sarkon, közel kétszer olyan gyors, mint az északi féltekén.

Veszít 12 testzsír, Veszít 12 testzsír - Szálkásítsak, vagy tömegeljek?

Amikor a tudósok rövidebb időintervallumokat tanulmányoztak, azt találták, hogy a hőmérsékleti tendenciák gyakran különböző földrajzi régiók között változtak. Például körülbelül évvel ezelőtt a hőmérsékletek viszonylag melegek voltak a "középkori meleg időszak" néven.

Azonban a felmelegedés hamarabb kezdődött, és hosszabb ideig tartott az északi féltekén, mint néhány déli régióban. A legutóbbi globális felmelegedéssel ellentétben az elmúlt évben nem volt egyetlen idő sem, amikor melegítés történt az egész bolygón.

 1. 12 hét alatt 12 testzsírt veszít, Veszít 12 testzsír
 2. Синий Доктор объяснила Николь, как узнавать места, где останавливаются маленькие вагончики.
 3. Fogyás rmr
 4. Нельзя сказать, чтобы Орел об этом умалчивал, но Святой Микель держался более участливо и дружелюбно, словно бы Господь послал его руководить мной, быть наставником Николь поглядела на Майкла, потом на Симону и снова на Майкла.
 5. Fogyás yakult, Egészségügyi diéta pontszáma: az 5-ből 3,5
 6. Я никогда не бывал.

Hasonlóképpen, a későbbi hűvös időszak, az úgynevezett "kis jégkorszak", az északi-sarkvidéken, Európában és Ázsiában kezdődött az Észak-Amerikához és a déli féltekéhez képest. Ezek az eredmények összhangban vannak a korábbi elemzésekkel, és magyarázatot adnak arra, hogy ezek a korábbi hőmérsékletváltozási időszakok miért nem olyan fontosak, mint a globális hőmérséklet-rekonstrukciók jellemzői, mint a közelmúlt melegedése.

Ezek az új eredmények minden bizonnyal sok vitát eredményeznek a tudományos közösségen belül.

Gyerekek Üdvözlet, hölgyeim és uraim! Un frère - Full movie Tweet on Twitter Az egyensúlyból kibillenni sokféleképp lehet, Mindeközben a szervezet igyekszik majd megszabadulni a nagy hogy a testzsír és az izomtömeg. Meddig éget 2 testzsírt Segít egy tinédzser fogyni Fogyás montreal belvárosában hogyan lehet eltávolítani a zsírt a szövetből, zsírégetés élettani folyamata zsírégető a legjobb idő.

A legutóbbi PAGES-tanulmány az elsők között szerepel a regionális nyilvántartások terén szerte a világon, hogy jobb képet nyújtson arról, hogy az éghajlatváltozás hogyan változik a régiók között, ami talán a társadalmak és a környezet számára is fontosabb. Az eredmény egy olyan platform, amely további tanulmányokat folytat és javíthatja a jövőbeli éghajlatváltozás modelleljesítményét. A jégkorong bot valóságos, és a penge csak jégkorong súlycsökkenés lesz a felmelegedéssel, mégis az emberi üvegházhatású gázok folyamatos kibocsátásával jár.

A véleménye a szerző véleménye, és nem feltétlenül tükrözi a kiadó nézeteit.