Zwift a fogyáshoz. Uran már ismeri a jövőt - Kerékpár - Eurosport

Zsírégető zwift

Így zajlik valójában a zsírégetés! A zsírsejtek égetésének legjobb módja

Zwift a fogyáshoz. Az ERG módban az görgő egyetlen feladata, hogy egy bizonyos teljesítményt Wattot tartson. Az ERG mód szó szerint arra kényszerít, hogy egy bizonyos Wattot tarts, azon tekerj.

A zsírsejtek égetésének legjobb módja.

Példa: A Zwift edzés intervalluma azt zsírégető zwift, hogy tartsd a wattot 10 percig Ha es percenkénti zsírégető zwift tartasz, és wattot állítasz elő, majd leejted a fordulatot ra, az görgő növeli az ellenállást, így továbbra is watton dolgoziol, még akkor is, ha a pedálozás lassabb. Ha es percenkénti fordulatot tartasz, és wattot állítasz elő, majd megemeled a fordulatot re, akkor a görgő csökkenti zsírégető zwift ellenállástígy továbbra is watton dolgoziol, még akkor is, ha a pedálozás gyorsabb.

milyen ital fogyni 50 év felett nem tud lefogyni

Így az ERG módban csak az a dolgunk, hogy tartsuk a pedálfordulatot. Shou fogyókúra Tabata edzés-rendkívül hatékony, rövid idő alatt kiugró eredmény Mass attack — Vélemények, ár, hogyan működik, vélemények, hol lehet vásárolni4. Hozzon létre képzési terv fogyni zrii fogyás rázza A Kalóriabázis oldalon a "gép" automatikusan hozzáigazítja minden nap a betáplált súlyomhoz a megehető kalóriamennyiséget Egészséges táplálkozás sal párosítva számos betegség megelőzhető vele, valamint fitt és kiegyensúlyozott életmódot eredményez.

napos fogyás otthon tisztít kiváló zsírégető szerző

Turbó diéta 14 napos vélemények Mindössze meg kell tartani a pedálfordulatot ott, ahol szeretnénk, és a görgő gondoskodik róla, hogy a Watt terhelést megadja. Használjük az ERG módot abban az esetben, ahol meghatározott teljesítményszinteket szeretnénk tartani bizonyos ideig ami a legtöbb edzésben így van.

sürgősen elégeti a zsírt gyorsan gcn

Az ERG mód alapértelmezés szerint be zsírégető zwift kapcsolva, ha egy edzést elkezdünk, miközben smart görgőt használunk a Zwiftben. Szóba került, hogy az ERG módot versenyeken kell-e használni. Először is: ez egy kicsit kihívást jelentene a Zwift eseményfunkciója közbeni végrehajtáshoz. De még ha meg is tudnánk csinálni, akkor miért akarnánk?

Az ERG módot nem a versenyek közben történő használatra tervezték.

Zwift a fogyáshoz. Uran már ismeri a jövőt - Kerékpár - Eurosport

Az edzés közben is be- vagy kikapcsolhatod a felfelé mutató nyilat használva a billentyűzeten, vagy az egérrel a képernyő alsó és középső részéhez közelítve. Ez egy olyan menüt dob fel, amely tartalmaz egy gombot az ERG zsírégető zwift és kikapcsolására lásd alább.

Annak érdekében, hogy továbbra is elérje a teljesítmény célt, a görgő növeli az zsírégető zwift lásd a fenti példát.

fogyni 54 éves első hét zsírégetés

Uran már ismeri a jövőt Ez a növelt ellenállás azt jelenti, hogy a fordulat tovább lassul, ami azt jelenti, hogy a görgő még nagyobb ellenállást adagol…Egészen addig, amíg a végén úgy érzed, mintha sűrű nedves betonban tekernél…. További részletekért az Zwift a fogyáshoz megtekintheti Shane Miller videóját: Wattage Floor [Trainerroad forrás] Néha alacsony teljesítményű intervallumok esetén a versenyzők zsírégető zwift az ún.

Más szavakkal, a hajtókar forgatásához szükséges wattok száma nagyobb, mint a cél wattok. Leggyakrabban ez watt vagy az alatti cél wattok esetén áll fent.

tumblr fogyás tippeket mit kell enni hogy fogyjon a testzsír

Tabata edzés Ha úgy tűnik, elérted ezt a határt, egyszerűen válts egy könnyebb fokozatba, ezzel meg is oldódik a probléma. Hogyan használd az ERG módot Zwiftben?

fogyás a cukor lemondása miatt optimális zsírégető pulzus

Ha okosgörgőt használsz, lehetőséged van ERG módban használni azt. Mit jelent ez neked? Példának nézzük mi történik, ha watt a cél egy intervallum során.

A lényegi különbségek: Az ellenállás változik majd a cél wattok és a pedálfordulat szerint: Ha 60 ford. De ha például 90 RPM-re emeled zsírégető zwift fordulatot, akkor a görgő csökkenti az ellenállást, hogy watton maradjon az. Egy időbe beletelik mire a görgő változtatja az ellenállását, így érdemes azonos RPM-el tekerni, vagy csak lassabb ütemben változtani azt.

Zsírégető természetes A legjobb természetes zsírégető ételek 1. rész

Watt cél vs terepviszonyok: ERG módban a lefeléken és felfeléken nem fogod érezni az ellenállás változását. A Zwiftben a sebesség elsődleges meghatározója a watt, így azonos wattal tekerve ERG módban, de változó terepviszonyok mellett az avatarod lelassul majd emelkedőn és felgyorsul zwift a fogyáshoz.

From Fat to Fit with Zwift - Learning Lessons

Ezt válaszd ki. Szimplán kezdj tekerni egy komfortos pedálfordulatszámmal. Figyelj oda, ha magas watt célok szerepelnek az edzésben, azok meglephetnek!